Zoals je hebt kunnen lezen op de pagina over het JWK 2022 willen we ons kwalificeren voor dit evenement. Hiervoor hebben we financiele hulp nodig. Omdat we via het NOC*NSF over een Belofte status beschikken, hebben we een campagne kunnen starten bij het Yvonne van Gennip Talentfonds. Hier vertellen we graag meer over.

Yvonne van Gennip

Yvonne van Gennip is een van de succesvolste schaatsters die Nederland heeft voortgebracht. Ze won talloze medailles op onder andere de Olympische Spelen. Zelf heeft ze als jong schaatstalent het voordeel gehad dat ze zich geen zorgen hoefde te maken over de finaciering van haar topsportcarrière. Haar doel is nu om voor ieder jong talent een platform te bieden om financiële steun te vinden. 

Talentboek

Naast aanvraag naar finaciële steun vanuit het fonds biedt Yvonne van Gennip ook de kans om gebruik te maken van haar crowdfunding platform 'Talentboek'. Hier werven jonge talenten zelf inkomsten om hun ambities waar te maken.

Wij hebben als ambitie om ons in 2022 te selecteren voor het JWK. Om dit doel te kunnen behalen hebben we een campagne geopend op het Talentboek. We hopen dat we je enthousiast hebben gemaakt om ons te helpen. Maar als je nog vragen hebt of meer wil weten, neem gerust contact op!

Fotokaart

Bij een donatie van 250 euro krijg je een handgeschreven kaart met foto's opgestuurd. Hierop leggen we uit wat we met het gedoneerde geld kunnen doen. Bijvoorbeeld: dankzij je bijdrage kunnen we ons inschrijven voor de eerste internationale wedstrijden in El Balis. Ook op onze instagram zullen we je als grote bijdrage aan ons doel bedanken!

Presentatie

Ontvang bij een donatie van 500 euro een handgeschreven kaart met foto's. Dit geldt als een uitnodiging naar een presentatie die wij kunnen geven. Dit zal gaan over 29er zeilen, ons leven als topsporter, motivatie, discipline, hoe wij omgaan met teleurstellingen en meer. Uiteraard volgt er ook een post op Instagram waarin duidelijk wordt dat jij ons hebt geholpen.

Foto's: Zhik 29er World Chiampionships 2022 in Valencia

@hinhorst_sailing