Het seizoen van 2023 brengt veel nieuwe kansen en uitdagingen met zich mee. Sommige hiervan vinden plaats in het buitenland. Benieuwd hoe het gaat en wat we beleven?

29 maart - 8 april

Princesa Sofia Regatta

Palma de Mallorca, Spanje

De eerste World Cup van het jaar vaart Jorien met een ervaren stuurvrouw. Dit is een goed moment ervaring op te doen, en deze mee te nemen als ze weer bij Vera in de boot stapt! De Princesa Sofia Regatta is een evenement van hoog niveau, een kans die we niet konden laten liggen.

22 april - 23 april

United4 Medemblik

Regatta Center Medemblik, Nederland

Een United4 laat zien welk niveau je hebt ten opzichte van je Nederlandse teamgenoten. De United4's samen vormen ook een klassement, waarin wordt gestreden om de overall titel van het United4 klassement.

6 mei - 7 mei

United4 Workum

Camping It Soal Workum, Nederland

De tweede United4 van het klassement is in Workum, en aan de hand van deze wedstrijden kunnen we onze progressie meten. We hopen hier samen veel te leren, en snel te groeien tijdens het wedstrijdzeilen in de 49erFX. 

31 mei - 4 juni

Allianz Regatta

Regatta Center Muiderzand, Nederland

De Allianz Regatta is onderdeel van de World Cup series, en deze is in het thuisland! Het is de eerste internationale wedstrijd die Vera en ik samen in de 49erFX zullen varen. We hopen wat we hebben geleerd hier te kunnen toepassen, en te leren van de internationale topteams.

17 juni - 21 juni

Kieler Woche

Yacht Club Kiel, Duitsland

Het tweede grote evenement volgt kort op de Allianz Regatta. We gaan gelijk door naar de Kieler Woche, die een belangrijk onderdeel is van onze wedstrijdkalender. We kunnen hier aan de slag met onze punten uit Almere.

25 juli - 29 juli

Junior World Championships

Travemunde, Duitsland

Het piek-evenment van dit jaar is voor ons de Junior World Championships in Travemunde. Hier mogen alle 49er en 49erFX teams onder 23 jaar aan meedoen, wat het mogelijk maakt om te racen tegen leeftijdsgenoten!

@hinhorst_sailing