Het seizoen van 2023 brengt veel nieuwe kansen en uitdagingen met zich mee. Sommige hiervan vinden plaats in het buitenland. Benieuwd hoe het gaat en wat we beleven?

29 maart - 8 april

Princesa Sofia Regatta

Palma de Mallorca, Spanje

Jorien vaart de World Cup in Palma met Paula. Dit is een goed moment ervaring op te doen, en deze mee te nemen als ze weer bij Vera in de boot stapt! De Princesa Sofia Regatta is een evenement van hoog niveau.

22 april - 23 april

United4 Medemblik

Regatta Center Medemblik, Nederland

Een United4 laat zien welk niveau je hebt ten opzichte van je Nederlandse teamgenoten. De United4's samen vormen ook een klassement, waarin wordt gestreden om de overall titel van het United4 klassement.

17 juni - 21 juni

Kieler Woche

Yacht Club Kiel, Duitsland

Dit is ons eerste grote evenement van het jaar. We gaan naar de Kieler Woche, die een belangrijk onderdeel is van onze wedstrijdkalender. We kunnen hier voor het eerst zeilen met internationale tegenstanders en een groot veld. 

25 juli - 29 juli

Junior World Championships

Travemunde, Duitsland

Het piek-evenment van dit jaar is voor ons de Junior World Championships in Travemunde. Hier mogen alle 49er en 49erFX teams onder 23 jaar aan meedoen, wat het mogelijk maakt om te racen tegen leeftijdsgenoten!

11 augustus - 18 augustus

Allianz Sailing World Championships

Nationaal Topzeilcentrum Den Haag, Nederland

We hebben ons geselecteerd  voor het senior WK zeilen in Scheveningen. Hier zijn we enorm trots op. Dit is extra bijzonder, omdat we hier precies een jaar geleden nog meededen als 29er team tijdens het Jeugd WK!

@hinhorst_sailing