We hebben ons gekwalificeerd!

Tijdens het hemelvaart weekend voeren wij de Dutch Youth Regatta in Workum, tevens een EuroCup en het Nederlands Kampioenschap U19 voor de 29er. Maar wat voor ons vooral belangrijk was; dit was hét selectie evenement voor de Youth World Sailing Championships in Scheveningen deze zomer! Dit is waar we het afgelopen jaar naar toe hebben gewerkt, en hulp bij hebben gekregen van zo veel mensen. En nu moest het allemaal gebeuren...

Lees meer »

Artikel in Haarlems Dagblad

De dag vóór de United4 in Medemblik zijn we in café de Volkslust in Haarlem geïntervieuwd voor het Haarlems Dagblad door Jan Warmerdam. Lees hieronder het volledige artikel.

Lees meer »

Zhik is onze nieuwe sponsor!

Onlangs hebben wij een samenwerking gesloten met het watermerk Zhik. We zijn super blij met deze kans en mogelijkheid om te kunnen zeilen in het beste materiaal wat er is!

Lees meer »

MedSailing EuroCup #1 in El Balis

Afgelopen week zijn we naar Spanje gevlogen voor onze eerste internationale wedstrijden van het jaar; de EuroCup in El Balis. Het was een bliksem-bezoekje, en dit is wat we hebben gedaan!

Lees meer »

Jorien Hin in Amstelveenz magazine

Afgelopen vrijdag is de 65e editie van het magazine Amstelveenz uitgekomen. Het magazine wordt met een oplage van 60.000 wijd verspreid in Amstelveen en omstreken. Op pagina 6 en 7 vertelt Jorien meer over haar topsportcarrière in de 29er.

Lees meer »

De eerste 25% is binnen!

Wow. We hadden nooit kunnen dromen dat het zo snel zou gaan, maar we hebben de eerste 25% van het streefbedrag van onze campagne opgehaald. Enorm bedankt aan alle donateurs!

Lees meer »

@hinhorst_sailing