Om het zeilen op de lange termijn te financieren hebben wij een sponsor nodig. Hier zijn wij hard naar op zoek. Heb je interesse? Neem contact met ons op!

Help ons!

We kunnen je hulp heel goed gebruiken. We gaan regelmatig naar het buitenland voor zeilwedstrijden en trainingsstages. Aan deze bezoekjes aan het buitenland zijn voor ons hoge kosten verbonden. We betalen voor accommodatie en coaching, maar ook voor eten/drinken en vliegtickets. Om in de toekomst ook genoeg wedstrijden en trainingen in het buitenland te kunnen varen is het van belang dat we een sponsor vinden die ons zou kunnen helpen bij het financieren van deze reizen. Dit jaar is dit extra belangrijk, want we kunnen alle uren goed gebruiken in de nieuwe klasse 49erFX!

We zijn niet alleen op zoek naar een financiele sponsor. Ook 'in natura' sponsoren is enorm helpvol. Denk hierbij aan materiaal voor onszelf of voor de boot. Maar ook bijvoorbeeld voeding is iets waar we het verschil kunnen maken ten op zichte van onze concurrenten. We horen graag waar je ons nog meer mee kan helpen!

Een tegenprestatie

Om een samenwerking met ons als zeilteam aantrekkelijker te maken doen wij graag wat terug.  We hebben een instagram account waar we onze trouwe volgers zeer regelmatig op de hoogte houden. We bereiken elke dag weer meer mensen, en het account groeit als een speer. Een idee zou zijn om een post te doen gewijd aan jouw bedrijf en onze samenwerking, en/of een tag in de zeilfoto’s waar je als bedrijf betrokken bij bent geweest.

Een sticker in het zeil of op de romp van de boot is ook een optie. Gangbaar is om deze stickers te plakken als de sponsor heeft (mee)betaald aan het materiaal in kwestie. Een sticker in het grootzeil zou dus betekenen dat het grootzeil mede mogelijk gemaakt is door de sponsor. Daarnaast is het mogelijk om je logo zichtbaar te maken in de fok, gennaker, of op de zijkant van de boot.

Op de kant en tijdens de prijsuitreiking van een evenement staan ook vele ogen gericht op ons als zeilers. Wij kunnen dan kleding dragen waar jouw naam op staat.

Ten slotte is ons leven als topsporter niet hetzelfde als het leven van onder andere onze klas- en leeftijdsgenoten. Als je ons verhaal nou inspirerend of motiverend vindt, zijn wij van harte bereid om bijvoorbeeld een presentatie te geven over hoe wij dit volhouden, wat het ons op persoonlijk vlak allemaal biedt en wat we ervan hebben geleerd en nog hopen te leren.

Wij hebben nu een voorstel gedaan over hoe je ons zou kunnen helpen bij onze passie wedstrijdzeilen. We begrijpen dat je meerdere vragen hebt over dit voorstel, en we beantwoorden deze graag. Je kunt ons bereiken via de contactgegevens onderaan dit document. Ook gaan we graag met je in gesprek over de samenwerking en hoe deze rond te krijgen. We hopen je snel te spreken!

@hinhorst_sailing