Om het zeilen op de lange termijn te financieren hebben wij een sponsor nodig. Hier zijn wij hard naar op zoek. Heb je interesse? Neem contact met ons op!

Help ons!

We kunnen je hulp heel goed gebruiken. Om een zo goed mogelijke selectie te varen hebben we namelijk ook goed materiaal nodig. We hebben met ons wedstrijdmateriaal inmiddels één volledig seizoen gevaren. Het is dus wat verouderd.

Om tijdens de selectie te kunnen uitblinken hebben we in ieder geval een nieuwe gennaker nodig. Onze huidige wedstrijd-gennaker is te veel gebruikt. Hierdoor verliest hij zijn vorm en gaan we minder hard. Een nieuwe gennaker kost €1.085,-.

Zoals we eerder hebben genoemd gaan we veel naar het buitenland voor zeilwedstrijden en trainingsstages. Aan deze bezoekjes aan het buitenland zijn voor ons hoge kosten verbonden. We betalen voor accommodatie en coaching, maar ook voor eten/drinken en vliegtickets. Om in de toekomst ook genoeg wedstrijden en trainingen in het buitenland te kunnen varen is het van belang dat we een sponsor vinden die ons zou kunnen helpen bij het financieren van deze reizen. Dit jaar is dit extra belangrijk, want alle training en ervaring die we opdoen op wedstrijden helpt ons bij de selectie voor de Youth World Sailing Championships.

We zijn niet alleen op zoek naar een financiele sponsor. Ook 'in natura' sponsoren is enorm helpvol. Denk hierbij aan materiaal voor onszelf of voor de boot. Maar ook bijvoorbeeld voeding is iets waar we het verschil kunnen maken ten op zichte van onze concurrenten. We horen graag waar je ons nog meer mee kan helpen!

Een tegenprestatie

Om een samenwerking met ons als zeilteam aantrekkelijker te maken doen wij graag wat terug. Wij kunnen bijvoorbeeld een hesje dragen met jouw logo erop tijdens onder andere het selectie evenement, wat dan terug te zien zal zijn op talloze foto’s die door professionele fotografen gemaakt worden. 

Verder hebben wij een instagram account waar we onze volgers zeer regelmatig op de hoogte houden. Een idee zou zijn om een post te doen gewijd aan jouw bedrijf en onze samenwerking, en/of een tag in de zeilfoto’s waar je als bedrijf betrokken bij bent geweest.

Een sticker in het zeil of op de romp van de boot is ook een optie. Gangbaar is om deze stickers te plakken als de sponsor heeft (mee)betaald aan het materiaal in kwestie. Een sticker in het grootzeil zou dus betekenen dat het grootzeil mede mogelijk gemaakt is door de sponsor. Daarnaast is het mogelijk om je logo zichtbaar te maken in de fok, gennaker, of op de zijkant van de boot.

Op de kant en tijdens de prijsuitreiking van een evenement staan ook vele ogen gericht op ons als zeilers. Wij kunnen dan kleding dragen waar jouw naam op staat.

Ten slotte is ons leven als topsporter niet hetzelfde als het leven van onder andere onze klas- en leeftijdsgenoten. Als je ons verhaal nou inspirerend of motiverend vindt, zijn wij van harte bereid om bijvoorbeeld een presentatie te geven over hoe wij dit volhouden, wat het ons op persoonlijk vlak allemaal biedt en wat we ervan hebben geleerd en nog hopen te leren.

Wij hebben nu een voorstel gedaan over hoe je ons zou kunnen helpen bij onze selectie voor de Youth Worlds Sailing Championships in Scheveningen 2022. We begrijpen dat je meerdere vragen hebt over dit voorstel, en we beantwoorden deze graag. Je kunt ons bereiken via de contactgegevens onderaan dit document. Ook gaan we graag met je in gesprek over de samenwerking en hoe deze rond te krijgen. We hopen je snel te spreken!

@hinhorst_sailing