Jorien Hin in Amstelveenz magazine

Gepubliceerd op 23 januari 2022 om 19:23

Afgelopen vrijdag is de 65e editie van het magazine Amstelveenz uitgekomen. Het magazine wordt met een oplage van 60.000 wijd verspreid in Amstelveen en omstreken. Op pagina 6 en 7 vertelt Jorien meer over haar topsportcarrière in de 29er.

Een tijdje geleden is Jorien geïntervieuwd door Paulette de Groot, de hoofdredactrice van Amstelveenz. Het was een prettig en ontspannen gesprek, dat via Zoom plaatsvond.

In het artikel vertelt Jorien dat ze is opgegroeid in een zeilfamilie. Ze is begonnen met zeilen bij de Haarlemsche Jachtclub in de Optimist, en daarna op nationaal niveau 29er gaan zeilen met Vera. Afgelopen zomer zeilde ze met Vera het WK in Valencia, en er staan veel leuke dingen op de planning voor 2022. Ook vertelt ze dat ze in Amstelveen op school zit en dat ze met behulp van Amstelveen Sport zeilen en school flexibel kan combineren.

Het volledige artikel is te lezen in het magazine zelf. Deze is gratis verkrijgbaar bij diverse winkels in Amstelveen, Ouderkerk, Aalsmeer, Badhoevedorp en Abcoude. Je kan Paulette en Amstelveenz volgen op instagram en de website.

Jorien is eerder geïnterviewd, voor het Amstelveens Nieuwsblad en het Weekblad voor Ouder Amstel. Klik hier voor het artikel uit juni 2021.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.