Het behalen van resultaten en het constant boeken van vooruitgang kunnen wij niet alleen. Naast de nodige hulp van finaciële sponsors en donateurs zijn wij erg blij met de samenwerking die wij hebben gesloten met de volgende merken. Zij maken het voor ons mogelijk om naar onze doelen te werken, met beschikking tot het beste materiaal wat er is!

Zhik 

Wij zijn trotse ambassadeur van het watersportmerk Zhik! Zhik maakt het voor ons mogelijk om te zeilen met het beste materiaal, en draagt zo bij aan onze prestaties. Zhik heeft een breed assortiment met kwalitatief, innovatief en milieuvriendelijke gear; alles wat je nodig hebt om te zeilen in High Performance zeilboten. Ze werken samen met verschillende athleten, en de collectie is constant in verbetering.

Shop je Zhik gear bij je favoriete watersportwinkel door heel Nederland!

Voor de beste brillen moet je bij Sijbrands & van Olst zijn. Met behulp van deze speciaalzaak kunnen wij onze ons optimaal beschermen tegen de schadelijke zonnestraling. Zowel van de directe zon als de glinstering op het water hebben wij nu niet meer last, en hoeven wij ons geen zorgen meer te maken over onze ogen.

Zowel in Ouderkerk aan de Amstel als in Uithoorn kan je terecht voor het beste advies en goede service.

Jouw naam hier

Ben je enthousiast, en zie je jouw naam en logo graag terug op deze pagina? Neem contact met ons op! Voor meer informatie kan je terecht op onze sponsorpagina. We hopen snel van je te horen!

@hinhorst_sailing